1 2 3 4 5

Što Vam nudimo ?

Nudimo Vam brzo i efikasno rješenje postavljanja i održavanja Vaše Web stranice na Internetu. Naša usluge je potpuna. Ne trebate posjedovati nikakva informatička znanja. Mi ćemo sve što treba odraditi za Vas. Vaše je da dočekate svoje klijente.
Ono što je kod Web dizajna bitno naglasiti da sve web stranice funkcioniraju na WordPress sustavu koji je trenutno najjači svjetski sustav za izradu web stranica. Zbog toga Vam možemo izraditi doista moderne i privlačne stranice po Vašim željama i s brojnim dodatnim mogućnostima samih stranica.
Osim sam izrade web stranice i njezinog održavanja 24/7/365 dana godišnje u našem timu imamo i fotografe, tekstopisce pa i video snimatelje i montažere kao i spikere, tako da sve potrebne elemente za web stranicu možemo odraditi sami bez potrebe da sami organizirate neke od ovih usluga posebno.
Web stranice funkcioniraju kao CRM (Content management system). Sustav putem kojeg se vrlo lako i jednostavno postavlja i naknadno mijenja sadržaj web stranica, dodaju nove usluge ili njihov način prezentacije i slično.
Također možemo Vam povremeno na Vašu web stranicu postaviti poneku novu vijest ili ponudu.
Pazimo na Vašu stranicu 24/7/365 dana godišnje. Vaše stranice će biti smještene u njemačkoj na tzv. Farmi servera gdje se pohranjuju stotine tisuća stranice i gdje je stalni ljudski nadzor nad cijelim sustavom. Osim toga mi Vaše stranice ručno pregledavamo 3-4 puta tjedno i provjeravamo njihovu funkcionalnost. Kontinuirano update-amo sustav na kojem se stranice nalaze i pazimo da su SEO optimizirane, kako bi ih Google-ovi i slični roboti mogli što bolje indeksirati a samim time i više rangirati u svojim bazama.
Obratite nam se bez obaveza na naš mail, rado ćemo vam odgovoriti.

Prvi kontakt za izradu ponude

8 + 5 =

Tu smo...

... zbog Vas, pa nam se slobodno obratite.
Pišite nam...